Voorbeelden standaard Sketch Engine instellingen

Bij de Sketch Rendering Engine van Archicad zijn diverse stijlen vooraf ingesteld. In dit artikel geven wij een paar voorbeelden.
  1. Open de PhotoRendering Settings:
    Document > Creative Imaging > Photo Rendering Settings
  2. Ga onder het onderdeel Settings  naar 'Engine:' en kies voor Sketch (1)

3. Kies een Scene: > Select and Manage Scenes… > Sketch Scenes (2)
Dan kan er vervolgens gekozen worden voor Fine Scenes en Rough Scenes. Hieronder is een overzicht van de verschillende vooringestelde scenes te vinden. Deze kunnen direct gebruikt worden, maar ook als basis dienen voor een eigen stijl. Kies de stijl die de voorkeur heeft en pas vervolgens de instellingen zoals gewenst aan. Aanpassingen kunnen als eigen Renderscene opgeslagen worden.

Fine Scenes

Aquarium

Bamboo

Blaureiter

Copperhead

Darjeeling

Gilberto

Koh I Noor

Skyliner

Vintage

Rough Scenes

Bluecafe

Colonial

Imagine

Pastells

Sanpietro

Technicolor

Wild Wax

Zie voor meer informatie het volgende Artikel in het Helpcenter van GRAPHISOFT: Sketch Rendering.