Open Specificaties Formaat (OSF)

Met het Open Specificaties Formaat kunnen zowel specificaties (bijvoorbeeld fabrikant productspecificaties) als projectbestekken worden vastgelegd en uitgewisseld onafhankelijk van de gebruikte classificatie. Het doel van de initiatiefnemers is het definiƫren van een open en onafhankelijk uitwisselingsformaat voor bestekken en (product)specificaties onafhankelijk van de gebruikte systematiek en classificatie.

Meer informatie en achtergronden over OSF zijn te vinden op de speciale website over open specificaties >