WIN 11 ondersteuning | 05-10-2021

Microsoft heeft vandaag, de nieuwe Windows 11 21H2 uitgebracht.

GRAPHISOFT heeft Windows 11 beta getest en gaat door met het testen van de gepubliceerde versie.  De conclusie van GRAPHISOFT is dat Windows 11 compatibel is met de huidige producten.

Alle bekende en toekomstige problemen zullen worden gepubliceerd onder de sectie 'Known issues' in het GRAPHISOFT Community artikel, samen met een overzicht van ondersteunde/compatibele versies.