Zelf een MEP object maken

Met de geïntegreerde MEP Modeler kunnen installaties worden gemodelleerd, zoals riolering, waterleidingen en ventilatie. Alle standaard kanalen en aansluitingen zijn opgenomen in de bibliotheek, maar soms is er specifiek element nodig. In dat geval kan zelf een MEP installatie object worden aangemaakt. In onderstaande video is te zien hoe van een geïmporteerde Revit Family (rfa) een Archicad MEP Equipment wordt gemaakt.