Zelf een OSF catalogus maken

Indien de eigen specificaties in een eigen catalogus bewaard zijn, kan deze catalogus als OSF geĆ«xporteerd worden en met anderen gedeeld worden. Ga daarvoor naar Extra > Opties > Bestanden, selecteer de eigen catalogus en klik op Export. Het aangemaakte OSF bestand kan door anderen gebruikt worden als catalogus waarin de eigen (open) specificaties staan. Voor meer uitleg ove het aanmaken van eigen specificaties, zie hier > (link naar artikel: eigen specificaties aanmaken)