Aan- en uitzetten van palet/knoppenbalk

In de werkomgeving van Archicad kunnen paletten en toolbars (knoppenbalken) aan- en uitgezet worden. Standaard staan de meest gebruikte functies als aan, maar het kan zijn dat er meer, minder of andere functies gewenst zijn om snel op te roepen. Het aan- en uitzetten van reeds aangemaakte paletten en toolbars kan op de volgende manier:
  1. Ga via de menubalk naar Window > Toolbars

of Window > Palettes

2. Klik op het gewenste onderdeel om het aan of uit te zetten.
    Als de toolbar of palette zichtbaar is staat er een vinkje voor.
Zit de gewenste functie niet in een bestaande toolbar, dan kan er ook een eigen toolbar aangemaakt worden, zie hiervoor het artikel: Een nieuwe Toolbar of Menu maken