Archicad 26 Update 2 | 15-11-2022

Vandaag is de Update 2 voor Archicad 26 uitgebracht!

Deze update bevat:
  1. De EcoDesigner STAR.
    Deze add-on is nu beschikbaar voor alle KeyMembers en is geïntegreerd in Archicad. Voor de werking zie het artikel EcoDesigner STAR en Energy Evaluation
  2. Het Attributes Palette heeft diverse verbeteringen gekregen, voor een overzicht zie het artikel bij Graphisoft Community en alle artikelen betreffende Attributen zijn geüpdatet in het Helpcenter
  3. Naast deze nieuwe feature zijn diverse bugfixes opgelost.
Archicad geeft automatisch een melding als de update beschikbaar is. Geen melding? Download de update dan handmatig via het menu Help > Check for updates en download de update via de website van Graphisoft<

Lees meer over de nieuwe features in het artikel Nieuwe features in Archicad 26
Op dit moment adviseren we om het besturingssysteem nog niet te gaan updaten naar MacOS 13 Ventura. Voor een actuele stand van zaken, zie macOS 13 Ventura ondersteuning | 25-10-2022.