Licenties - Archicad (netwerk-)licentie op virtuele server

Standaard kan een Archicad licentie alleen op een fysiek systeem (computer, server) gebruikt worden. Om de licentie op een virtueel systeem te gebruiken moet de licentie door GRAPHISOFT omgezet worden. Een virtueel systeem kan een virtuele server zijn, maar ook een Windows versie die op een MAC systeem onder Parallels draait.

Neem voor het omzetten van een licentie contact op met helpdesk@kubusinfo.nl.

Wordt er nog gebruikt gemaakt van een Hardware Key, dan moet deze eerst omgezet worden naar den Software Key. Neem hiervoor contact op met info@kubusinfo.nl.