Archief - Toevoegen van Fills gebruikt in de ramen en deuren

Archief - Toevoegen van Fills gebruikt in de ramen en deuren

In Archicad 22 zijn er 3 nieuwe arceringen bijgekomen met de naam '001 n.v.t.', '002 n.v.t.' en '003 n.v.t.'.
Bij gebruik van de Werkmethodiek BIM basis ILS 2.0 kunnen deze gebruikt worden om in ramen en deuren bepaalde opties als dorpel, latei of anders als niet van toepassing aan te duiden.

Voeg 3 nieuwe Fills toe die gebruikt worden in ramen en deuren uit de ARCHICAD 22 (KME) bibliotheek.
  1. Open de Attribute Manager via Options > Element Attributes,
  2. Klik op de ‘Import’ knop. (1)
  3. Selecteer één van de standaard ARCHICAD 22 templates (of nieuwer), deze staan in de ARCHICAD installatiefolder onder Defaults > ARCHICAD > …
  4. Selecteer de drie Fills met ID 501, 502 en 503. (2)
  5. Importeer de attributen in het project via de knop ‘By Index’ (3)