Trial versie van Archicad - download en installatie

Om Archicad gratis uit te proberen kan een trial versie gedownload worden:
  1.  Ga hiervoor naar de Probeer Archicad gratis pagina van GRAPHISOFT
  2. Kies onder 'Ik ga Archicad gebruiken als' voor de optie 'Professional'
  3. Mocht u al een GRAPHISOFT ID hebben log dan daar mee in en anders kies voor de optie 'Vraag je eigen GRAPHISOFT ID aan'
  4. Doorloop vervolgens de gevraagde stappen.
Lees meer over het activeren van de Trial-licentie op de site van GRAPHISOFT.
Voor meer informatie over de verschillen tussen de volledige, trial en educatie versie, zie deze pagina van het GRAPHISOFT Help Center.
Na 30 dagen kan alleen verder gewerkt worden in trial-bestanden die met de volledig commerciĆ«le licentie worden geopend.  Een STAR(T)Edition licentie, educatie of studentenlicentie kan geen Trial-bestanden openen. Bekijk het artikel Archicad Trial-bestanden bewerken na proef-periode voor meer informatie.