Licentie verplaatsen naar andere computer

KUBUS Spexx mag op meerdere computers geïnstalleerd worden. Het aantal computers waarop KUBUS Spexx tegelijk gestart kan worden, hangt samen met het aantal licenties in het contract.

Standaardlicentie

Om een licentie naar een andere computer te kunnen verplaatsen dient deze op de ene computer gedeactiveerd worden waarna de licentie op een ander systeem weer geactiveerd kan worden.

Deactiveren

1. Ga naar het menu Help > Info...
  2. Klik op de knop 'Deactiveren'
Voor activeren en deactiveren van licenties is een internet verbinding nodig. Tijdens het werken met Spexx niet meer.

Netwerklicentie

Bij gebruik van een netwerklicentie gebeurt het activeren en deactiveren op een werkstation automatisch. Lees meer over de LicentieManager >