Meer informatie over Archicad

Meer informatie over Archicad

Archicad wordt wereldwijd gebruikt en beschikt over een uitgebreid informatienetwerk. Voor vragen, informatie over Archicad en interessante of handige weetjes zijn er een aantal websites op een rijtje gezet. Naast het Archicad Helpcenter van KUBUS is er als KeyMember ook de mogelijkheid om bij problemen contact op te nemen met de Helpdesk.

GRAPHISOFT Helpcenter

Op deze kennisdatabase, die is opgezet door GRAPHISOFT, is over de meest uiteenlopende onderwerpen informatie te vinden:

GRAPHISOFT gebruikersforum

Op dit forum van Graphisoft kunnen gebruikers vragen stellen of hun ervaringen met Archicad uitwisselen.

Training Guides

Stap voor stap Archicad ontdekken of kennis maken met de nieuwe features van de meest recente Archicad versies? Bekijk de Training Guides van GRAPHISOFT.

GRAPHISOFT Learn Portal

Uw basiskennis uitbreiden? Als KeyMember Archicad maakt u gratis gebruik van het Learnportal van GRAPHISOFT. Volg de diverse online trainingen met uitgebreide documentatie, video's en oefenbestanden in uw eigen tempo.
Let op:
Wanneer u als KeyMember de (gratis) toegangscode heeft ontvangen. Kies dan bij de gewenste cursus op de aankoop knop (Purchase), daarna kunt u de Coupon Code verzilveren. Kies NIET voor de Enter Acces Code knop.

Archicad Helpmenu

Bekijk het Archicad Helpmenu om snel toegang te krijgen tot externe informatie bronnen. Of zoek naar specifieke onderwerpen in de Archicad Reference guide (Help > Documentation > Archicad'xx' Reference guide ). Alle functies van Archicad worden hierin met afbeeldingen toegelicht.

Youtube

Op het Youtube kanaal van KUBUS en Archicad is veel informatie te vinden.

KUBUS Helpcenter

In het Archicad Helpcenter van KUBUS is al onze Archicad kennis gebundeld. Hier zijn Nederlandstalige artikelen en handleidingen voor werkmethodieken te vinden, tips, trucs en algemene informatie over onder andere het installeren van Archicad of het migreren van projecten. Een mooie plek om te beginnen met zoeken.
Wanneer u fouten ontdekt in het Helpcenter, onjuiste informatie tegenkomt of graag onderwerpen voor het Helpcenter aandraagt? Meldt het ons a.u.b. via helpdesk@kubusinfo.nl

De KUBUS Helpdesk

Mocht er ondanks alle beschikbare informatie geen passende oplossing voor uw vraag te vinden zijn of wilt u een probleem of verbeteringen voor Archicad doorgeven. Neem contact op.

Online leren

De handleidingen en oefendocumenten van de basiscursus, de upgradecursussen en gevorderde modules zijn te downloaden via volgende artikelen:

Cursussen

Naast de basiscursus en upgrade cursussen, verzorgen we ook cursussen op maat.

    • Related Articles

    • Archief - Verschil template Archicad 23 en 24 (KME) BE

      In dit artikel worden de wijzigingen in de Archicad 24 BE (KME) template ten opzichte van de Archicad 23 BE (KME) template aangegeven. Hierdoor is het makkelijker de beslissing te nemen of de huidige Archicad 23 bureautemplate (of delen hiervan) ...
    • Archief - Nieuwe features in Archicad 24

      Een overzicht van alle nieuwe functies in Archicad 24 Archicad 24 maakt het mogelijk om als multidisciplinair team optimaal samen te kunnen werken in een volledig open cloud-omgeving. Ontwikkelingen in zowel Archicad, BIMcloud en BIMx maakt ...
    • Archief - Verschil template Archicad 23 en 24 (KME) NL

      In dit artikel worden de wijzigingen in de Archicad 24 NL(KME) template ten opzichte van de Archicad 23 NL(KME) template aangegeven. Hierdoor is het makkelijker de beslissing te nemen of de huidige Archicad 23 bureautemplate (of delen hiervan) ...
    • Archief - Een bestaand project of template omzetten naar Archicad 24

      Archicad 24 worden een aantal nieuwe werkmethodieken en features geïntroduceerd gericht op de afstemming van het ontwerp met constructeurs en installateurs. Voor de migratie moeten daarom indien van deze features gebruik gemaakt zal worden vooral ...
    • Constructief design met Archicad

      Constructief ontwerpen met Archicad Ondanks de voortdurende ontwikkelingen in digitale ontwerptools, vertrouwt de bouwsector nog steeds grotendeels op oude workflows. Verschillende disciplines werken afzonderlijk en wisselen gegevens alleen uit, ...