Helpcenter Solibri - account | 14-09-2021

Om in de toekomst onze dienstverlening te kunnen waarborgen en uit te breiden is het vanaf heden een account nodig voor het KUBUS Helpcenter.
Dit is één account voor al onze diensten. Voor Solibri is het volgende direct merkbaar:
  1. De chat gaat via een nieuw systeem
  2. De meeste artikelen zijn alleen zichtbaar nadat is ingelogd
  3. De KeyMember downloads zijn nu direct vanuit het Helpcenter bereikbaar nadat is ingelogd met het nieuwe account
Meer informatie is te vinden in KUBUS Helpcenter - Account en inloggen.
Het is ook mogelijk direct een account te maken.