Twinmotion - support

KUBUS levert ondersteuning voor de installatie en licentie van Twinmotion.
De support voor het gebruik van Twinmotion gaat via de Twinmotion Community die via de Epic Games Launcher benaderd kan worden:

In de Twinmotion Community kunnen tickets aangemaakt worden die verder afgehandeld zullen worden door Epic.

TwinMotion Crash
Ook Crashes tijdens het werken in Twinmotion kunnen doorgegeven worden in de Twinmotion Community. Hieronder al enkele kleine handelingen die overlopen kunnen worden wanneer Twinmotion crashed.
‚Äč