Veranderingen Solibri Anywhere | 11-2-2021

Vanaf versie 9.10.0 zijn onderstaande aanpassingen in Solibri Anywhere gedaan om de kwaliteitswaarborging (Toelichting van Solibri) te versterken. De belangrijkste zaken die men direct merkt:
  1. IFC-bestanden samenvoegen is niet meer mogelijk
  2. Issues aanmaken in de BCF Live connector is niet mogelijk
    1. De BCF Live Connector is wel beschikbaar om bestaande issues uit te wisselen en aan te passen
    2. In presentaties kunnen issues wel aangemaakt worden en vervolgens geƫxporteerd