Veranderingen Solibri Anywhere | 11-02-2021

Vanaf versie 9.12.0 zijn onderstaande aanpassingen in Solibri Anywhere gedaan om de kwaliteitswaarborging (Toelichting van Solibri) te versterken. De belangrijkste zaken die men direct merkt:
  1. IFC-bestanden samenvoegen is niet meer mogelijk
  2. IFC-bestanden updaten is niet meer mogelijk
  3. Issues aanmaken in de BCF Live connector is niet mogelijk
    1. De BCF Live Connector is wel beschikbaar om bestaande issues uit te wisselen en aan te passen
    2. In presentaties kunnen issues wel aangemaakt worden en vervolgens geƫxporteerd

Goed alternatief

Met BIMcollab ZOOM (gratis versie) is het wel mogelijk meerdere IFC modellen te openen en nieuwe issues aan te maken:
  1. Download BIMcollab ZOOM via de BIMcollab website
  2. Voeg nieuwe IFC modellen toe via File > add to project of ctrl/cmd+M
  3. Maak nieuwe issues aan met de + knop in het tabblad issues
Lees voor meer uitleg de Quick Start Guide.