Verlengen educatie-/ studentenlicentie

Zie voor de activatie van de educatie-/ studentenlicentie de eerste keer het artikel: Downloaden en installeren van de educatie- / studentenversie van Archicad.

Verlenging aanvragen

Een educatie-licentie kan jaarlijks verlengd worden zolang men student is. De licentie wordt steeds verlengd met een jaar.
Download ook steeds de nieuwste versie van Archicad, zodat er gebruik gemaakt kan worden van de laatst nieuwe functies.
  1. Log in op het account in MyArchicad
  2. Ga naar My Products
  3. Klik op de knop ‘Apply for 1-Year license’
Deze verschijnt pas vanaf 30 dagen voordat de voorgaande licentie verloopt en wordt pas opnieuw getoond na het herstarten van de computer.
  1. Vul de gevraagde gegevens in
  2. Stuur een kopie (scan/foto) van je studentenkaart naar info@kubusinfo.nl
    De licentie wordt vervolgens door ons verlengd met een jaar.

Activeren licentie

1. Sluit na het verlengen van de Archicad-licentie de computer helemaal af
  2. Start ARCHICAD hierna terug op
    Er komt een scherm waarbij de oude licentiecode te zien is en de nieuwe licentiecode kan worden ingegeven.
  3. Vul het nieuwe licentienummer in
    Dit is te vinden op MyArchicad.
Uitgebreidere informatie over het ingeven van de nieuwe licentiecode is te vinden op  de Activate and Renew Educational License pagina van GRAPHISOFT