Verschil tussen BIMcloud Basic en BIMcloud

De BIMcloud Basic is standaard beschikbaar voor alle Archicad gebruikers. BIMcloud heeft veel extra features ten opzichte van BIMcloud Basic zoals optimalisatie voor Teamwork op verschillende locaties, BIMx gespecialiseerd voor de bouwplaats en extra mogelijkheden voor opschaling van gebruikers en hardware zonder onderbreking van het werk. Bekijk de productvergelijking op de pagina van GRAPHISOFT.

BIMcloud is geschikt voor projecten met hoge veiligheidseisen. Inloggen in een project kan ook via BIMx op mobiele apparaten vanaf elke locatie. Op die manier kan iedereen deelnemen aan het project. Ook als men niet de beschikking heeft over Archicad.