Wijziging in KUBUS Spexx licentiebeheer vanaf versie 5.1 r4

Belangrijk

Met de Release van KUBUS Spexx versie 5.1 r4 is een belangrijke Security Update geïntroduceerd. Werkt u nog met een oudere versie dan is het niet meer mogelijk om wijzigingen in het licentiebeheer uit te voeren. Denk hierbij aan: activeren, deactiveren of vernieuwen van de licentie.
Installeer versie 5.1 r4 of nieuwer, welke is te vinden op de download pagina van deze website.