Archicad 26 Update 3 | 13-04-2023

De laatste versie, Update 3 voor Archicad 26 is uitgebracht.

Deze Update bevat een flinke lijst bugfixes, waaronder een fix voor het genereren van de correcte data van zonnestudies en een verbetering in Property Mapping op componentniveau

Archicad geeft automatisch een melding als de update beschikbaar is. Geen melding? Download de update dan handmatig via het menu Help > Check for updates en download de update via de website van Graphisoft.
Lees alles over updaten en 'Build numbers' in dit speciale artikel over Updaten.