Archicad 26 Update 4 voor België en Nederland | 18-12-2023

Er is een nieuwe versie, Update 6014/6016 voor Archicad 26 beschikbaar.
Deze is onder andere relevant voor het exporteren van IFC bestanden.

Deze Update bevat namelijk een bugfix voor de Property Mapping op componentniveau waarbij properties voor elementen niet mee geƫxporteed werden wanneer een property voor zowel materialen als elementen beschikbaar is.

De Property Mapping op componentniveau is een nieuw feature in ArchiCAD 26 waarmee losse componenten van samengestelde elementen zoals Composites en Complex Profiles in IFC modellen aanvullende eigenschappen meegegeven kunnen worden. Lees meer hierover in het artikel 'Nieuwe features in Archicad 26'.
Deze versie is te downloaden via het menu Help > Check for Updates... .

Lees meer over het updaten van Archicad en 'Build numbers' in dit artikel over Updaten.