Eigenschappen transfereren naar een ander raam- of deurtype

Met het pipetje en het spuitje (Parameter Transfer) is het mogelijk om eigenschappen van reeds gemodelleerde ramen en deuren over te brengen naar een ander object type.

Ga als volgt te werk:
  1. 'zuig' met het pipetje de eigenschappen op van een raam- of deur in het 3D venster of plattegrond

1. Open de Tool Default Settings van het raam- of deurgereedschap
  2. Injecteer met het spuitje Ctrl+Alt (WIN) of Alt/Opt+Cmd (MAC) in het Preview venster de eigenschappen in het gewenste object type

1. Pas eventueel de overige eigenschappen aan, zoals de afmetingen, draairichting, kozijn-merk etc.
  2. Plaats het raam in het model