Grafische feedback tonen

In 2D is de feedback soms niet meer zichtbaar als er een actie wordt gedaan. Bijvoorbeeld bij het verplaatsen of kopiƫren van een element, verdwijnt de tijdelijke weergave, maar wordt het uiteindelijke resultaat wel getoond.

Oplossingen

1. Update de driver van de videokaart
    (alleen voor Windows - op een MAC gebeurt dit meestal automatisch) Zie voor uitleg: Driver grafische kaart up to date houden

2. Aanpassen instellingen
    1. Ga naar Options > Work Environment > Advanced Redraw Options
    2. Zet de schuif van 2D Drawing Hardware Acceleration Level op 'Off'

3. Snelle tijdelijke oplossing: Sluit Archicad  af en start opnieuw op
Blijft het probleem bestaan, neem dan contact op met onze Helpdesk