KUBUS Reviewer

Met de gratis KUBUS Reviewer kan iedereen alle soorten bestekken bekijken en afdrukken of van opmerkingen voorzien voor de auteur.
De Reviewer is gratis te downloaden voor iedereen zodat er geen beperking is op het delen van bestekinformatie. De enige voorwaarde die wij stellen is dat gebruikers zich eenmaal bij ons registreren om te kunnen inloggen op onze website.

Bestandsformaten openen

Met de KUBUS Reviewer kunnen alle bestekken in de volgende bestandsformaten ingelezen worden, geviewd, en van aantekeningen worden voorzien:
  1. KUBUS Spexx bestekken (*.stb)
  2. KUBUS Reviewer bestanden (*.stv)
  3. Open Specificaties Formaat (*.osf):

Bestandsformaten opslaan

De volgende bestandsformaten zijn beschikbaar voor het opslaan van documenten vanuit de KUBUS Reviewer:
  1. KUBUS Reviewer bestanden (*.stv): met behoudt van de reeds aanwezige beveiliging
En aanvullend maar afhankelijk van de beveiliging in het geopende document:
  1. Open Specificaties Formaat (*.osf):
  2. RTF-bestand, voor inlezen in MsWord en andere tekstverwerkers (*.rtf)
  3. PDF-bestand (*.pdf)
  4. STABU Uitwisselformaat (*.s01)
  5. Text met of zonder regeleinden (*.txt)
  6. Kommagescheiden bestand (*.csv)

Reviewer bestanden beveiligd

Op twee niveaus kunnen de Reviewer bestanden beveiligd worden: tegen bewerken in KUBUS Spexx (met een wachtwoord) en tegen hergebruik van informatie (kopiƫren onderdelen en opslaan in onbeveiligde bestandsformaten). Op die manier kan zelf bepaald worden wat er met de informatie kan gedaan worden. Ook beveiligde bestanden kunnen altijd van aantekeningen voorzien worden om in een bestand met dezelfde beveiliging weer terug te sturen naar de auteur.