Licenties - Na installatie start ARCHICAD als demo-versie

Na de installatie van ARCHICAD is het mogelijk dat ARCHICAD start met de demoversie en dus niet gebruik maakt van de licentie.
De foutmelding Error 230 kan worden gegeven door ARCHICAD.
Het volgende kan aan de hand zijn:
  1. De sleutel is nog niet geüpgraded.
    Licenties dienen met de License Management Tool (LMT) geüpgraded te worden. Hoe je een licentie kan upgrade vind je in het artikel Licentie updaten/upgraden.
  2. Er kan geen verbinding worden gemaakt met de (Codemeter) server in het lokale netwerk.
    Controleer de firewall instellingen. Poort 22350 moet open zijn.
  3. De Codemeter service functioneert niet.
    Download de CodeMeter driver op de website van GRAPHISOFT en installeer deze (opnieuw). Herstart de computer indien de installatie daarom vraagt.
Archicad kan in deze demo-stand wel altijd worden gebruikt als Viewer van Archicad bestanden