Studenten en opleidingen

Alle door ons geleverde software is beschikbaar voor educatie-doeleinden en studenten die binnen de doelgroep van de software vallen. Dit tegen gereduceerde kosten en meestal gratis.

Archicad

Archicad is gratis te gebruiken voor opleidingen en studenten. Deze versie heeft dezelfde mogelijkheden als de commerciële licentie, echter wordt het model voorzien van een watermerk.
Informatie over het downloaden en installeren van Archicad en het activeren of verlengen van de gratis studenten- en educatielicentie.

Voor studenten zijn naast dit KUBUS Helpcenter de volgende informatiebronnen beschikbaar:
  1. helpcenter.graphisoft.com
  2. archicad-talk.graphisoft.com
Als de school een Educatieplan heeft, kan de docent, die de Archicad lessen geeft, de vragen verzamelen en voor antwoorden contact opnemen met de Helpdesk van Kubus.
Gebruik de educatie-licentie nooit voor commerciële doeleinden. Is gelijktijdig gebruik nodig, lees dan het gebruik van een studentenlicentie naar een commerciële licentie.

Solibri

Een licentie voor Solibri Office is alleen verkrijgbaar via de opleiding. Opleidingen kunnen hiervoor met KUBUS een Educatieplan afsluiten door contact op te nemen.
Gratis gebruik van Solibri Anywhere is ook mogelijk na registratie

Voor studenten zijn naast dit KUBUS Helpcenter de volgende informatiebronnen beschikbaar:
  1. Solibri Helpmenu (Layout File > Help > Help)
  2. Solibri Support (Layout File > Help > Support)

KUBUS Spexx

Licenties voor KUBUS Spexx worden altijd verstrekt via de opleiding. Zij sluiten hiervoor met ons een gratis Educatieplan af. Neem hiervoor contact met ons op.

BIMcollab

Educatielicenties voor BIMcollab Cloud en BIMcollab ZOOM kunnen worden aangevraagd via de BIMcollab website.