Installatie - STAR(T) Edition

Hieronder is alle relevante informatie te vinden over de Archicad STAR(T) Edition.

Download STAR(T) Edition

STAR(T) Edition 2023 is te vinden via dit artikel

Nieuwe Features

Voor de nieuwigheden in STAR(T) Edition 2023, zie de toelichting van Graphisoft.

Systeemeisen

STAR(T) Edition 2023

STAR(T) Edition 2022

STAR(T) Edition 2021 en ouder

worden door GRAPHISOFT niet meer ondersteund.
Vooraleer een nieuw besturingssysteem te installeren, controleer of de software compatibel is met dat besturingssysteem. Deze informatie is te vinden bij de artikels voor systeemeisen.

Bestanden omzetten naar STAR(T) Edition 2023

Projecten omzetten

1. Dit hoofdstuk is te vinden bij het artikel: Projecten omzetten naar een volgende Archicad versie
  2. STAR(T) Edition 2022 en ouder, zie het Archief.

Templates omzetten