Installatie - Archicad 26

Download en installatie

1. De Software voor Archicad 26 en (indien van toepassing) de Archicad 26 KeyMember Editie kan gedownload worden via het artikel Archief - Archicad downloads.
    Installeer eerst Archicad 26 en dan pas de KeyMember editie.
  2. Systeemeisen Archicad
Controleer voor het updaten of installeren van het besturingssysteem (MacOS of WIN) of dit compatibel is met de Archicad versie(s) die gebruikt gaan worden.  Zie hiervoor Systeemeisen Archicad.

Kennismaken met Archicad 26

Om inzicht te krijgen in de nieuwe mogelijkheden van Archicad 26 bieden we de volgende opties:
  1. Een overzicht van alle nieuwe functies in Archicad 26 is te lezen in: Nieuwe features in Archicad 26
  2. Een overzicht van de nieuwe onderdelen in de Archicad 26 KME Bibliotheek: KME Bibliotheek nieuwe features
  3. Upgradecursus Archicad 26 (alleen voor Archicad KeyMembers)
  4. ArchiCafé

Bestanden omzetten naar Archicad 26

Voor hulp bij het omzetten van bestanden, projecten en templates, kan gebruik gemaakt worden van onderstaande informatie:
  1. Aandachtspunten bij het omzetten van een Archicad 25 Project bestand naar Archicad 26. Een bestaand project omzetten naar Archicad 26
  2. Overzicht van de aandachtspunten bij het omzetten van een Archicad 25 Template bestand naar Archicad 26. (Bureau-) template omzetten naar een volgende versie
  3. Hoe om te gaan met de bibliotheek migratie bij het omzetten van een Archicad 25 project of Template naar Archicad 26. Bibliotheekmigratie naar een volgende versie

Archicad 26 NL en BE (KME) Templates

Onderstaande artikelen geven meer uitleg over de opzet van de verschillende templates en de verschillen met de voorgaande template:
  1. Opzet Archicad NL (KME) template
  2. Opzet Archicad BE (KME) template
  3. Verschil tussen de template van Archicad 25 en 26 (KME) NL
  4. Verschil tussen de template van Archicad 25 en 26 (KME) BE